Ryobi RID1801M akkus ütvecsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lerakó felület bitek és csavarok számára 3-szoros LED megvilágítás Leírás A RID1801 M akkus ütvecsavarozó, Ryobi gyártmány, 6,35 mm-es (1/4") belső hatlapú felfogással, gyorsí Teljes leírás >

Termékleírás

Lerakó felület bitek és csavarok számára
3-szoros LED megvilágítás

Leírás
A RID1801 M akkus ütvecsavarozó, Ryobi gyártmány, 6,35 mm-es (1/4") belső hatlapú felfogással, gyorsító kapcsolóval, jobb/bal forgásiránnyal és motorfékkel. Az ütőmechanizmussal meghúzhatók és oldhatók a metrikus csavarok és a hosszú facsavarok. Az ütvecsavarozó alkalmas csavarokhoz M16-ig és facsavarokhoz 8 mm-ig.

Az akkut és a töltőt nem szállítjuk vele.

Jellemzők

Masszív alumínium hajtóműház
Bit tárolás a készüléken
Mágneses lerakó felület bitek és csavarok számára
3-szoros LED-es optimális megvilágítás
Micro-Softgrip

Gyártó
Ryobi
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
220 Nm
Fordulatszám
3400 rpm

Az olcsó.hu Ryobi RID1801M akkus ütvecsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ryobi RID1801M akkus ütvecsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.