Ryobi CSDT1202N akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

12 V NiCd 2 sebességes fúrócsavarozó nyomatékszabályozással. Üresjárati fordulatszám: 0 - 600 ford/perc. 10 mm kulcsnélküli tokmány. 24 fokozatú nyomatékállítás a kiváló csavarozás Teljes leírás >

Termékleírás

12 V NiCd 2 sebességes fúrócsavarozó nyomatékszabályozással. Üresjárati fordulatszám: 0 - 600 ford/perc. 10 mm kulcsnélküli tokmány. 24 fokozatú nyomatékállítás a kiváló csavarozásért a munkafolyamat teljes ideje alatt a bitek kényelmes tárolása a gép felületén. GripZone a csúszásmentes fogantyú a könny» tartásért. Tartozékok: 2 x (1,3 Ah) NiCd, 6 órás töltµ, 1 x kétvég» csavarozó bit, táska.

Gyártó
Ryobi
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
NiCd
Akkumulátor feszültség
12 V
Forgató nyomaték
12 Nm
Fordulatszám
600 rpm

Az olcsó.hu Ryobi CSDT1202N akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ryobi CSDT1202N akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.