Metabo BS 18 LTX Quick akkus fúró-csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vadonatúj PowerX3 nyomaték előtéttel a BS 18 LTX Quick fúrócsavarozót erőteljes nagy forgatónyomatékkal ellátott csavarozóvá változtathatja. A nyomaték előtét gondoskodik az erő hár Teljes leírás >

Termékleírás

A vadonatúj PowerX3 nyomaték előtéttel a BS 18 LTX Quick fúrócsavarozót erőteljes nagy forgatónyomatékkal ellátott csavarozóvá változtathatja. A nyomaték előtét gondoskodik az erő háromszoros megnöveléséről és a BS 18 LTX Quick - el közösen elérik a rendkívüli 120 Nm - es lágy forgatónyomatékot csavarozásnál. A Quickgyorscserélő rendszerrel ezenkívül villámgyorsan cserélhet fúrás és a csavarozás között. Így mindig a lehető legjobb felszereltséggel dolgozhat. Mindegy, hogy milyen kihívás vár Önre. Szállítási terjedelem: PowerX3 nyomaték előtét hosszú kiegészítő markolattal, gyorscserélő fúrótokmány, 1 db bit (TX 50), gyorscserélő bittartó, kiegészítő markolat, 6 bitet befogadó bittartó gyűrű, 2 db Li-Power Extreme akkuegység (18 V/3,0 Ah), ASC 30 ,,AIR COOLED" töltő, műanyag hordtáska.

Gyártó
Metabo
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
96 Nm
Fordulatszám
1400 rpm

Az olcsó.hu Metabo BS 18 LTX Quick akkus fúró-csavarozó gép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Metabo BS 18 LTX Quick akkus fúró-csavarozó gép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.