Makita BTP 140 RFE akkus ütvecsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Makita BTP 140 RFE egy különleges akkus gép. Lehet vele fúrni, csavarozni, ütve-csavarozni, és ütvefúrni. A szerszámbefogója 1/4"-os hatszög (a hagyományos bit méret), a gép felső rész Teljes leírás >

Termékleírás

A Makita BTP 140 RFE egy különleges akkus gép. Lehet vele fúrni, csavarozni, ütve-csavarozni, és ütvefúrni. A szerszámbefogója 1/4"-os hatszög (a hagyományos bit méret), a gép felső részén elhelyezett kapcsolóval lehet a négy funkcó között váltani. Meghúzási nyomatékot lehet állítani a gép elején található gyűrűvel. Alkalmas facsavarok behajtására, metrikus csavarok szerelésére M6-ig, Fa fúrására 21mm-ig, fém fúrására 10mm-ig, ütvefúrásra téglába és kőbe 8mm-ig. Az erős négypólusú motorra kétsebességes hajtóművet szereltek, aminek a maximális forgatónyomatéka 140Nm ütvecsavarozásnál. Az energiát nagy kapacitású Lítium-ion akkumulátor biztosítja. Kényelemről az ergonomikus gumírozott markolat és az övcsipesz gondoskodik. A 3,0Ah-s Li-Ion akkumulátorok töltési ideje a mellé csomagolt töltő készülékkel 22 perc.

A Lítium-Ion akkumulátor előnyei:
- Súlya a hagyományos (Ni-Cd, Ni-MH) akkumulátorok súlyának töredéke, ezért lényegesen könnyebbek a gépek.
- Nincs memória effektus, tehát bármikor rá lehet tölteni, nem fog tönkre menni.
- Több töltési ciklust visel el, ezért hosszabb élettartamú.

Gyártó
Makita
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
140 Nm
Fordulatszám
2300 rpm

Az olcsó.hu Makita BTP 140 RFE akkus ütvecsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Makita BTP 140 RFE akkus ütvecsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.