MILWAUKEE C14 PD csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt ütvefúró-csavarozó, kisebb hosszal és átmérµvel, ideális a sz»k helyeken történµ munkákhoz. 23 fokozatú nyomatékállítás plusz fúrási fokozat. Szabadalmaztatott Milwaukee ele Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt ütvefúró-csavarozó, kisebb hosszal és átmérµvel, ideális a sz»k helyeken történµ munkákhoz. 23 fokozatú nyomatékállítás plusz fúrási fokozat. Szabadalmaztatott Milwaukee elektronika. Forradalmi tartósságot biztosít mind a gépnek, mind az akkumulátornak. 3,0 Ah lítium-ion akkumulátor. Töltésszintjelzµ mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Beépített LED fény. Teljesen fém hajtóm»ház, 45 Nm nyomaték. Töltési idµ: 60 perc.

Gyártó
Milwaukee
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
14 V
Forgató nyomaték
45 Nm
Fordulatszám
1600 rpm

Az olcsó.hu MILWAUKEE C14 PD csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MILWAUKEE C14 PD csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.