Hitachi DS14DSDLT akkus fúró-csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt, könnyű, alacsony készülék, cserélhető állórész, forgórész, szénkefe, finom fokozatokban állítható nyomaték, vékony 118 mm kerületű–markolat, stabil, kényelmes fogás, f Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt, könnyű, alacsony készülék, cserélhető állórész, forgórész, szénkefe, finom fokozatokban állítható nyomaték, vékony 118 mm kerületű–markolat, stabil, kényelmes fogás, fém gyorstokmány, reteszelhető tengelyrögzítés, akkumulátor töltésszint–ellenőrző LED, munkafelület–megvilágítás LED lámpával, akasztóhorog, csúszótalpas akkumulátor.

Gyártó
Hitachi
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
14.4 V
Forgató nyomaték
82 Nm
Fordulatszám
1600 rpm

Az olcsó.hu Hitachi DS14DSDLT akkus fúró-csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hitachi DS14DSDLT akkus fúró-csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.