Bosch PSR 960 akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch PSR 960 robusztus és erőteljes barkácsgép. Az egysebességes, bolygóműves hajtóműnek köszönhetően jól alkalmazható csavarozási feladatokhoz, és fúráshoz. A nyomaték-beállító Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch PSR 960 robusztus és erőteljes barkácsgép. Az egysebességes, bolygóműves hajtóműnek köszönhetően jól alkalmazható csavarozási feladatokhoz, és fúráshoz. A nyomaték-beállítógyűrűvel 5 fokozatban lehet a csavarozáshoz leginkább megfelelő maximális nyomatékot állítani. A készülékházon behajtóhegy-tartó lett kialakítva, hogy mindenhol náluk lehessen a legfontosabb tartozék. A kifutásféknek köszönhetően a fúrótokmány azonnal megáll az indítógomb elengedésekor. Így pontosabb lesz a csavarozási mélység, valamint a fúrás után azonnal le lehet tenni a készüléket (csökkentve a balesetveszélyt). A gumírozott markolat kényelmesebb kezelést tesz lehetővé. Gyorsan, egy kézzel lehet szerszámot cserélni a tengelyfék és a gyorstokmány segítségével. 2db akkumulátorral van csomagolva, az 1,25Ah-s NiCd akkumulátorok töltési ideje 180 perc a mellé csomagolt töltőkészülékkel. Természetesen alkalmazható más Bosch töltő is, azokkal lényegesen csökkenhet a töltési idő.

Gyártó
Bosch
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
NiCd
Akkumulátor feszültség
9.6 V
Forgató nyomaték
12 Nm
Fordulatszám
550 rpm

Az olcsó.hu Bosch PSR 960 akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PSR 960 akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.