Bosch PSB 1440 LI-2 akkus ütvefúró-csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PSB 1440 LI-2 Akkus ütvefúró intelligens 3-fokozatú töltésiállapot-kijelzővel. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: Mindig alkalmazásra kész a lítium-ionos technológiának köszönh Teljes leírás >

Termékleírás

A PSB 1440 LI-2 Akkus ütvefúró intelligens 3-fokozatú töltésiállapot-kijelzővel. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: Mindig alkalmazásra kész a lítium-ionos technológiának köszönhetően. A cserélhető lítium-ion akkuegységnek különösen hosszú élettartamot biztosít a Bosch elektronikus cellavédelem (ECP). A Bosch ütvefúrócsavarozót a mellékelt töltőállomás az akkut külön, vagy a készülékkel együtt tölti.

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
14.4 V
Forgató nyomaték
34 Nm
Fordulatszám
1350 rpm

Az olcsó.hu Bosch PSB 1440 LI-2 akkus ütvefúró-csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PSB 1440 LI-2 akkus ütvefúró-csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.