Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​​​​​A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó  nagy segítség Önnek a munkavégzés során. Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. Teljes leírás >

Termékleírás

​​​​​A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó  nagy segítség Önnek a munkavégzés során. Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A 18+1 csavarással kiválasztható fokozat váltóval egyszerűen megadhatja a kíván forgató nyomatékot. A mindössze 1.8 kg súlyú 179 mm fejhosszú fúrócsavarozóval 10 mm csavarátmérőig 50 Nm nyomatékkal tud csavarozni (puha anyagban) kettő csavarozási fokozatban. ​​​​​A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó beépített led világítással szerelt, ami utófény funkcióval is ellátott, hogy Ön sötét munkafelületen is zavartalanul dolgozhasson. Az akkumulátor töltöttségi szintjét 3 zöld leddel ellenőrizheti. Teljes értékű 13 mm-es auto-lock tokmány segítségével egy kézzel, más szerszám használata nélkül kicserélhető az éppen használt szerszám. Az elektronikus, motor (EMP) és cellavédelem (ECP) gondoskodik a készülék védelméről. Az EMP megvédi a motort a túlterhelés ellen, az ECP gondoskodik a túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés elleni védelemről a szénkefe nélküli EC motor garantálja a hosszú élettartamot.​​​​​A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó az L-Boxx-nak és az L-Boxx betétnek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Az L-Boxx-ban a készülék mellett Ön megtalálja az övcsatot, a BIT tartót (ami a készülékre is felszerelhető), a 4 db színes kapcsot, amivel a saját gépét tudja megjelölni, a gyorsabb beazonosítás érdekében valamint a töltö rögzítő keretet. A GAL 1830 W vezeték nélküli töltő segítségével gondoskodhat  a 2 db CoolPack akkumulátor töltéséről. A CoolPack technológia optimális hőelvezetést biztosít. A vezeték nélküli töltő használata beépíthető a munkafolyamatba. Kialakításának köszönhetően nem érzékeny a nedvességre és a porra, mivel nincs csatlakozó felület. Ha éppen nem használja a készüléket nem kell szétszerelnie, csupán ráhelyezi a töltő felületre.

Gyártó
Bosch
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
50 Nm
Fordulatszám
1700 rpm

Az olcsó.hu Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.