Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​A Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó nagy segítség Önnek a munkavégzés során. Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A 2.0 Ah Li-ion Teljes leírás >

Termékleírás

​A Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó nagy segítség Önnek a munkavégzés során. Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A 2.0 Ah Li-ion akkumulátor egyetlen töltésével akár 770 db 4*40-es csavart is be tud csavarozni. A 20+1 csavarással kiválasztható fokozat váltóval egyszerűen megadhatja a kíván forgató nyomatékot. A mindössze 0.9 kg súlyú 163 mm fejhosszú fúrócsavarozóval 7 mm mélységig 18 Nm nyomatékkal tud csavarozni (puha anyagban). A Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó beépített led világítással szerelt, ami utófény funkcióval is ellátott, hogy Ön sötét munkafelületen is zavartalanul dolgozhasson. Az akkumulátor töltöttségi szintjét 3 zöld leddel ellenőrizheti. Teljes értékű 10 mm-es auto-lock tokmány segítségével egy kézzel, más szerszám használata nélkül kicserélhető az éppen használt szerszám. Az elektronikus, motor (EMP) és cellavédelem (ECP) gondoskodik a készülék védelméről. Az EMP megvédi a motort a túlterhelés ellen, az ECP gondoskodik a túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés elleni védelemről A szénkefe nélküli EC motor garantálja a hosszú élettartamot.A Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó az L-Boxx-nak és az L-Boxx betétnek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Az L-Boxx-ban a készülék mellett Ön megtalálja az övcsatot, a BIT tartót és a 4 db színes kapcsot, amivel a szerszámokat, a gyorsabb beazonosítás érdekében, meg tudja jelölni. Az Al 1130 CV gyorstöltővel gondoskodhat  a 2 db akkumulátor töltéséről.

Gyártó
Bosch
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
10.8 V
Forgató nyomaték
20 Nm
Fordulatszám
1300 rpm

Az olcsó.hu Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.