Bosch GSB 18V-Li akkus ütvefúró-csavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GSB 18 V-Li közepes teljesítményű ütvefúró-csavarozó. Az új fejlesztésű hajtóműnek, és az új négy-polúsu motornak köszönhetően igen kompakt (mindössze 195mm hosszú), viszo Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSB 18 V-Li közepes teljesítményű ütvefúró-csavarozó. Az új fejlesztésű hajtóműnek, és az új négy-polúsu motornak köszönhetően igen kompakt (mindössze 195mm hosszú), viszont nagyon erős. A 3Ah-s akkumulátorral akár 46 darab furatot is lehet fúrni betonba egy feltöltéssel. Ajánluk mindenféle karbantartó munkára, közepes nehézségű fúrási és csavarozási alkalmazásokra fában, fémben, vagy ütvefúró fokozatban falban 13mm-ig. A tengelyfék és a gyorstokmány gyors, egykezes szerszámcseréről gondoskodik. A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db akkumulátorral van csomagolva, az 3,0Ah-s Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje a gép mellé csomagolt töltővel 30 perc.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
67 Nm
Fordulatszám
1700 rpm

Az olcsó.hu Bosch GSB 18V-Li akkus ütvefúró-csavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GSB 18V-Li akkus ütvefúró-csavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.