Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozógép nagy segítség Önnek a munkavégzés során. Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A mindössze 1.7 kg Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozógép nagy segítség Önnek a munkavégzés során.
Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A mindössze 1.7 kg súlyú ütvecsavarozóval 185 Nm nyomatékkal tud csavarozni.
A Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozógép beépített led világítással szerelt, ami utófény funkcióval is ellátott, hogy Ön sötét munkafelületen is zavartalanul dolgozhasson. Az akkumulátor töltöttségi szintjét 3 zöld leddel ellenőrizheti. A szerszám befogására belső hatszögű 1/4"-os és külső négyszögű 1/2"-os kombinált fej szolgál.Az elektronikus, motor (EMP) és cellavédelem (ECP) gondoskodik a készülék védelméről.
Műszaki eszközök és berendezések korrekt áron, jó szállítási feltételekkel, megbízható vállalattól.
Az EMP megvédi a motort a túlterhelés ellen, az ECP gondoskodik a túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés elleni védelemről a szénkefe nélküli EC motor garantálja a hosszú élettartamot.

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
185 Nm
Fordulatszám
2800 rpm

Az olcsó.hu Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GDX 18 V-EC akkus ütvecsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.