Bosch GDX 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GDX 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó a kategória egyedülálló készüléke. A Prímagáz Hungária Zrt. jóvoltából a Primanet.hu online műszaki szakáruházban egyszerű és könnyű a vá Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GDX 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó a kategória egyedülálló készüléke.
A Prímagáz Hungária Zrt. jóvoltából a Primanet.hu online műszaki szakáruházban egyszerű és könnyű a vásárlás. Próbálja ki Ön is!
A 1/4"-os hatszögletű és 1/2"-os négyszögletű szerszámbefogások kombinációja többféle, jóval sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít a különféle használat során.
Fémben és fában is könnyen és gyorsan alkalmazhatjuk a nagy forgatónyomatéka és magas fordulatszáma által. Fej felett és keskeny helyeken végzendő munkáknál csekély súlyának (a Compact akkuval együtt) és rövid fejhosszának köszönhetően rendkívül könnyen, erőfeszítés nélkül tudunk vele dolgozni.
Bosch Premium lítium-ion technológiája magasabb élettartamot és akkuüzemidőt biztosít.
Műszaki eszközök és berendezések korrekt áron, jó szállítási feltételekkel, megbízható vállalattól.
A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlhevüléstől, túlterheléstől és a mélykisüléstől. -

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
14.4 V
Forgató nyomaték
170 Nm
Fordulatszám
2800 rpm

Az olcsó.hu Bosch GDX 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GDX 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.