Basetech 1341239 csavarhúzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők Ergonomikus kialakítás Üresjárat fordulatszám: 0 - 100 fordulat/perc Max. 8 óra üzemidő Leírás Elemmel működtetett precíziós rúd csavarhúzó, különösen Teljes leírás >

Termékleírás


Főbb jellemzők

Ergonomikus kialakítás
Üresjárat fordulatszám: 0 - 100 fordulat/perc
Max. 8 óra üzemidő

Leírás
Elemmel működtetett precíziós rúd csavarhúzó, különösen filigrán felhasználásra a finommechanika, elektronika és a hobbi területén. Ergonomikus nyél Softgrip feltéttel, szűk helyen precíz és kényelmes munkavégzéshez. Gyorsan és egyszerűen cserélhetők a 4 mm-es bitek a gyorscsere bittartóban. 8 óra üzemidő egy elemkészlettel.

Jellemzők

Jobb-/bal forgásirány

Szállítás tartalma

Elemek
6 db 4 mm-es bit
Használati útmutató.

Műszaki adatok

Feszültség ellátás: 2 db alkáli mikroelem

Gyártó
Basetech
Típus
Marok-csavarozó
Áramellátás
Elemes
Fordulatszám
100 rpm

Az olcsó.hu Basetech 1341239 csavarhúzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Basetech 1341239 csavarhúzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.