BOSCH IXO akkus csavarhúzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A 3,6 Voltos Lítium-ion akkumulátorral működő Bosch IXO Upgrade Classique csavarhúzó 30%-kal több teljesítményt nyújt, mint elődje. A Powerlight világításnak köszönhetően IXO Upgrade C Teljes leírás >

Termékleírás

A 3,6 Voltos Lítium-ion akkumulátorral működő Bosch IXO Upgrade Classique csavarhúzó 30%-kal több teljesítményt nyújt, mint elődje. A Powerlight világításnak köszönhetően IXO Upgrade Classique csavarhúzóval a legsötétebb helyeken is csavarozhat. A mágneses csavarhúzóvég-tartóval rendelkező szerszámon töltöttség és forgásirány-jelző is található.

Gyártó
Bosch
Típus
Marok-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
3.6 V
Forgató nyomaték
4.5 Nm
Fordulatszám
215 rpm

Az olcsó.hu BOSCH IXO akkus csavarhúzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH IXO akkus csavarhúzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.