BOSCH GSR 6-45TE csavarozógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GSR 6-45 TE folyamatos, egész napos munkára tervezett csavarbehajtógép. Puhafához , vagy száraz építési renszerekhez fejlesztették ki. A magas, 4.500 1/min fordulatszám igen gyors mun Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GSR 6-45 TE folyamatos, egész napos munkára tervezett csavarbehajtógép. Puhafához , vagy száraz építési renszerekhez fejlesztették ki. A magas, 4.500 1/min fordulatszám igen gyors munkavégzésre ad lehetőséget. Nagy méretű reteszelhető bekapcsológomb, tengelyvonalban megtámasztható készülékház gondoskodik a kényelmes munkáról. A könnyen kezelhető mélységütközővel és pontos lekapcsoló kuplunggal precízen lehet sorozatcsavarozni állandó mélységre akár egy kézzel is.

Gyártó
Bosch
Típus
Gipszkarton-csavarozó
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Forgató nyomaték
12 Nm
Fordulatszám
4500 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GSR 6-45TE csavarozógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSR 6-45TE csavarozógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.