BOSCH GSR 36V-Li akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A GSR 36 V-Li a legnagyobb kapacitású akkumulátorral szerelt, robusztus fúró-csavarozó nagy forgatónyomatékkal. A 2,6Ah-s 36V-os Lítium-ion akkumulátorok könnyűek, mégis kitartóak a legkem Teljes leírás >

Termékleírás

A GSR 36 V-Li a legnagyobb kapacitású akkumulátorral szerelt, robusztus fúró-csavarozó nagy forgatónyomatékkal. A 2,6Ah-s 36V-os Lítium-ion akkumulátorok könnyűek, mégis kitartóak a legkeményebb igénybevételek esetén is legyen az nagy átmérőjű furat fúrása, vagy állvány csavar behajtása. Nem kell állandóan a töltőhöz szaladgálni. A kétsebességes hajtómű gondoskodik a maximális erőátvitelről, a tengelyfék és a gyorstokmány pedig gyors, egykezes szerszámcseréről. A hatalmas meghúzási és forgatónyomaték miatt kiegészítő fogantyúval van szerelve, amit szükség esetén könnyen fel és le lehet szerelni a gépről. Rendkívül strapabíró, teljesen működőképes még egy 2 m-es esés után is betonra a "Dura-Shield“ háznak köszönhetően. A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db akkumulátorral van csomagolva, a 2,6Ah-s Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje 68 perc.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
36 V
Forgató nyomaték
80 Nm
Fordulatszám
1400 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GSR 36V-Li akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GSR 36V-Li akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.