BOSCH GDS 18V-Li ütvecsavarozógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A GDS 18 V-Li ütvecsavarhúzó egy 18 voltos, rugalmas akkurendszerrel van ellátva, amelyből lehetőségünk nyílik két fajta akkumulátor választására. Ebből az egyik a "Prémium" kategóriáj Teljes leírás >

Termékleírás

A GDS 18 V-Li ütvecsavarhúzó egy 18 voltos, rugalmas akkurendszerrel van ellátva, amelyből lehetőségünk nyílik két fajta akkumulátor választására. Ebből az egyik a "Prémium" kategóriájú mely hosszabb működési időt biztosít, a másik egy "Compact" kategória ami könnyebb és és kezelhetőbb munkavégzést tesz lehetővé. Az erős motor nagy, 1780Nm-es forgatónyomatékot és a magas ütésszámot biztosít a gyors munka elvégzéséhez. Kézreállóságát a kicsi felépítésének köszönheti, megnövelve ezzel sokoldalúságát. Az új 3,0 Ah-ás akumulátorral nem csak a készülék munkaidejét növelték meg, hanem egy ellenörző led sor is került rá, ami az akkunulátor töltöttségét jelzi ki. A készüléket övre is lehet csatolni a szabadabb munkavégzés érdekében. Dura Shield burkolatának köszöhetően a készülék 2 m esést is kibír. A készüleket úgy tervezték hogy a motorban a szénkeféket gyorsan és egyszerűen ki lehessen cserélni. A készülék kapcsolói kényelmessen hozzáférhetőek az ergonomikus kialakítás miatt. Sötétebb helyeken a készülék elejében elhelyezett led segít a tájékozódásban.A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db akkumulátorral van csomagolva, a 3,0Ah-s Litium-Ion akkumulátorok töltési ideje készülékhez adott töltővel 30 perc.

Az L-Boxx rendszer kofferjei rendkívül strapabírók, akár rájuk is lehet állni vagy ülni. Egymáshoz lehet őket csatolni, így akár több koffert is lehet egy kézben vinni. További tartozékokkal kiegészíthető, mint például kiskocsi, vagy csomagtartóba szerelhető speciális szőnyeg amin a dobozok nem csúszkálnak, vagy akár komplett, fiókos autóbútorok.

Litium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
180 Nm
Fordulatszám
2800 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GDS 18V-Li ütvecsavarozógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GDS 18V-Li ütvecsavarozógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.