BOSCH GDR 14.4V-Li ütvecsavarozógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GDR 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó nagy meghúzási nyomatéka és magas fordulatszáma révén ideális eszköz csavarozáshoz fémben és fában. Alacsony súlya és kis méretei miatt igen k Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GDR 14,4 V-Li akkus ütvecsavarozó nagy meghúzási nyomatéka és magas fordulatszáma révén ideális eszköz csavarozáshoz fémben és fában. Alacsony súlya és kis méretei miatt igen kényelmes, akár egész napos alkalmazást tesz lehetővé, a különösen rövid fejkialakítás segíti a nehezen hozzáférhető helyeken történő csavarozást. Maximális meghúzási nyomatéka 150Nm. Ajánljuk fémszerkezetek építéséhez, lemezszerelésekhez, fémipari csavarozáshoz M 6 - M 14 tartományban, ácsoknak az állványcsavarokhoz, vagy olyan alkalmazásokhoz ahol nagy meghúzási nyomaték szükséges. Rendkívül robusztus, a "Dura-Shield" ház elviseli ha 2m magasról betonra esik a készülék, és továbbra is működőképes marad. A biztonsági gyűrűs 1/4"-os hatszög szerszámbefogóba bármilyen behajtóhegyet be lehet fogni. A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db 3,0Ah-s akkumulátorral van csomagolva. A Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje 30 perc, de 15 perc alatt elérik a kapacitásuk 75%-át. A felhasználás kényelmét hivatott elősegíteni a munkaterületet megvilágító LED lámpa és a gép oldalán található övcsat, és csuklószíj is.

Az L-Boxx rendszer kofferjei rendkívül strapabírók, akár rájuk is lehet állni vagy ülni. Egymáshoz lehet őket csatolni, így akár több koffert is lehet egy kézben vinni. További tartozékokkal kiegészíthető, mint például kiskocsi, vagy csomagtartóba szerelhető speciális szőnyeg amin a dobozok nem csúszkálnak, vagy akár komplett, fiókos autóbútorok.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Típus
Ütve-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
14.4 V
Forgató nyomaték
150 Nm
Fordulatszám
2800 rpm

Az olcsó.hu BOSCH GDR 14.4V-Li ütvecsavarozógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GDR 14.4V-Li ütvecsavarozógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.