AEG BS 18C akkus fúrócsavarozó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kicsi, kompakt és erőteljes gép. tökéletes nagy nyomatékot igénylő alkalmazások. Az 52 Nm-es nyomaték nagy teljesítményt biztosít. Két sebesség:0-450 perc, 0-1650/perc. 24-fokozatú nyoma Teljes leírás >

Termékleírás

Kicsi, kompakt és erőteljes gép. tökéletes nagy nyomatékot igénylő alkalmazások. Az 52 Nm-es nyomaték nagy teljesítményt biztosít. Két sebesség:0-450 perc, 0-1650/perc. 24-fokozatú nyomatékbeállítás lehetővé teszi a felhasználó teljes ellenőrzését a gép felett. FIXTEC 13 mm-es teljesen fém Röhm tokmány tengelyretesszel és kulcsnélküli tokmánnyal. Beépített LED fény a munkafelület megvilágítására. Forgásirány váltó. Erőteljes, nem csökkenő teljesítményű 18 voltos akkumulátor. Tulterhelés védelem.

Gyártó
AEG
Típus
Fúró-csavarozó
Áramellátás
Akkumulátoros
Akkumulátor
Li-Ion
Akkumulátor feszültség
18 V
Forgató nyomaték
52 Nm
Fordulatszám
1650 rpm

Az olcsó.hu AEG BS 18C akkus fúrócsavarozó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AEG BS 18C akkus fúrócsavarozó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.