DISZPERZIT MENNYEZETFESTÉK 14 L FEHÉR


4.260 Ft

Tisztasági festésekhez ajánlott Alkalmazási terület: Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkartonra, fűrészporos tap Teljes leírás >

Termékleírás

Tisztasági festésekhez ajánlott
Alkalmazási terület: Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkartonra, fűrészporos tapétára közvetlenül felvihető.
AQUAKOLOR színezőpasztával pasztell árnyalatokra színezhető.
Választék: 1 kiszerelés: 14 liter
Felhasználási mód: Felület előkészítés: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines, vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre TRIGLETT beltéri porglett használata javasolt. Új, ill. friss vagy erősen nedvszívó vakolatfelületeket, betont, TRIGLETT beltéri porglett vagy gipszes glett alkalmazása után a fal szívóképességét DISZPERZIT beltéri alapozóval kell kiegyenlíteni. Festés előtt a felületet vízzel meg kell nedvesíteni. A festés során sem a festék, sem a festendő fal, sem a helyiség levegőének hőmérséklete ne legyen +5oC alatt. Az egyes rétegek felvitele között min. 2 óra száradási időt kell biztosítani.
Higíthatóság: Vízzel hígítható (szükség esetén max. 10% vízzel az első réteg felvitelénél, a második ill. a harmadik rétegben hígítani max. 5% vízzel)
Kiadósság: átlagosan 8-9 m2/liter, rétegenként
Felhasználási idő: 2 év (bontatlan csomagolásban 5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: min 2 óra után
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozat. Mérsékelten tűzveszélyes!
Veszélyesanyag tartalom: legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet.
S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni.
S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást

Az olcsó.hu DISZPERZIT MENNYEZETFESTÉK 14 L FEHÉR árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DISZPERZIT MENNYEZETFESTÉK 14 L FEHÉR vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások