Diszperzit beltéri mélyalapozó - 5 liter


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elsősorban beltéri gipszes, glettelt felületek kezelésére alkalmas. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja, légáteresztő. Mészvakolat, gip Teljes leírás >

Termékleírás

Elsősorban beltéri gipszes, glettelt felületek kezelésére alkalmas. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja, légáteresztő. Mészvakolat, gipsz, beton stb. felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, ezáltal a különböző szívóhatás következtében fellépő foltosodást megakadályozza. Minden diszperziós és oldószeres falfesték (pl. Héra Belső Falfesték, Héra Prémium selyemfényű belső falfesték, Héra Prémium selyemfényű belső falfesték, stb.) alá egyaránt alkalmas. Kifogástalan szilárdságú, enyhén porló vakolatok erősítésére is alkalmas.A Diszperzit beltéri mélyalapozó színtelen, gyorsan száradó termék, 5 literes csomagolásban kapható.A mélyalapozó felhordása Korongecsettel ajánlott, amely a használat után közvetlenül vízzel tisztítható.

Az olcsó.hu Diszperzit beltéri mélyalapozó - 5 liter árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Diszperzit beltéri mélyalapozó - 5 liter vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.