PRISMA AEROSZOL


1.260 Ft

A Prisma color lakkspray-k gyorsan száradó, kiváló fedőképességű és magas fényű akrillakkok, kül- és beltéri felhasználásra is alkalmasak. Felhasználási területek és további jellem Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

A Prisma color lakkspray-k gyorsan száradó, kiváló fedőképességű és magas fényű akrillakkok, kül- és beltéri felhasználásra is alkalmasak.
Felhasználási területek és további jellemzők: Időjárásálló lakk különböző felületek díszítésére és védelmére. Alkalmas fa, fém, üveg, kerámia, papír illetve a legtöbb műanyag festésére. Tapintásszáraz kb. 10-15 perc eleltével; következő réteg felhordásával nem kell kivárni a teljes száradást.
Alkalmazása: Az alapfelületnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie: legyen tiszta, por-, rozsda- valamint zsírmentes. Fém felületek esetén távolítsuk el a rozsdát, és kezeljük rozsdamaró, majd korróziógátló anyaggal. Felhasználás előtt jól fel kell rázni a flakon tartalmát (1-2 percig szükséges rázni). Szórás közben a palackot függőlegesen kell tartani, kb. 25-30 cm-re a festendő felülettől. Célszerű több vékony rétegben végezni a festést, nehogy megfolyjon az anyag. 15°C alatt ne használjuk, és célszerű ilyen hőmérsékleten felhasználás előtt a palackot 20-25°C-ra felmelegíteni langyos vízben. A palack szelepe öntisztító, így nem szükséges azt külön tisztítani használat után.

Az olcsó.hu PRISMA AEROSZOL árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PRISMA AEROSZOL vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások