Kylie Minogue Parfüm

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Kylie Minogue Darling női EDT(15ml)

Kylie Minogue Darling -„ Az új illatom bevezetése egybeesik az életem egy új szakaszának kezdetével ”. Kylie kiemelkedő értékei tükröződnek egy elbűvölő illatban. A Darling egy csábító esszencia, mely magába foglalja azt a lelki gazdagságot, érzékiséget és csillogást, amit Kylie Minogue képvisel.Darling, egy csillogó ciprus-virágos illat, mely változatos, ahogy Kylie maga is.
A fejillat egy érzéki, virágos kompozíció, melyet a frézia, a csillaggyümölcs és a licsi tesz igazán mámorítóvá.A
Kylie Minogue Darling -„ Az új illatom bevezetése egybeesik az életem egy új szakaszának kezdetével ”. Kylie kiemelkedő értékei tükröződnek egy elbűvölő illatban. A Darling egy csábító esszencia, mely » Termék lap
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Parfüm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Parfüm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.