Wahl Super Micro Professzionális kontúrvágó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Wahl Super Micro professzionális kontúr és szakáll nyírógép. 4215-0471 Felsőkategóriás hálózatos kontúrvágógép. A készlet tartozéka 3mm, 6mm, 10m, 13mm toldófésűk, olaj, kefe. A vá Teljes leírás >

Termékleírás

Wahl Super Micro professzionális kontúr és szakáll nyírógép. 4215-0471 Felsőkategóriás hálózatos kontúrvágógép. A készlet tartozéka 3mm, 6mm, 10m, 13mm toldófésűk, olaj, kefe. A vágóél 28 mm széles, a vágás hossza 0,4 mm. Súlya 100g, a kábel hossza 2,9m. Kezdő- és gyakorlott fodrászoknak illetve otthoni célra ajánljuk .

Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Wahl Super Micro Professzionális kontúrvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wahl Super Micro Professzionális kontúrvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.