Wahl Envoy professzionális hajvágógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Felsőkategóriás akkumlátoros/ hálózatos professzionális hajvágógép. Folyamatos vágási teljesítmény! Szuper könnyű és csendes! Ergonomikus design! A készlet tartozéka egy 3, 6, 10, 13 Teljes leírás >

Termékleírás

Felsőkategóriás akkumlátoros/ hálózatos professzionális hajvágógép. Folyamatos vágási teljesítmény! Szuper könnyű és csendes! Ergonomikus design! A készlet tartozéka egy 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22,25mm-es toldófésű, olaj, fésű, kefe, töltő. Vágóél szélessége: 40mm Vágás hossza: 1 mm Motor: DC motor, 5000 rpm Akkumulátor működési ideje: 50 perc Akkumulátor töltési ideje: 10 óra Súlya 250gr.

Áramellátás
Akkumulátoros Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Wahl Envoy professzionális hajvágógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wahl Envoy professzionális hajvágógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.