Wahl Beretto Lithium Ionos hajvágógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

4212-0470 Felsőkategóriás akkumlátoros ultraprohajvágógép. Új lítium-ionos technológia! 2x hosszabb élettartam! Folyamatos vágási teljesítmény! Szuper könnyű és csendes! A készlet ta Teljes leírás >

Termékleírás

4212-0470 Felsőkategóriás akkumlátoros ultraprohajvágógép. Új lítium-ionos technológia! 2x hosszabb élettartam! Folyamatos vágási teljesítmény! Szuper könnyű és csendes! A készlet tartozéka egy 3, 6, 10, 13 mm-es toldófésű, olaj kefe, töltő. Vágóél szélessége: 40mm Vágás hossza: 0,7-3 mm között állítható. Motor: 6000 rpm Akkumulátor működési ideje: 90 perc Akkumulátor töltési ideje: 180 perc Súlya 260gr.

Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Wahl Beretto Lithium Ionos hajvágógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wahl Beretto Lithium Ionos hajvágógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.