Solac CP 7302 hajnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mini szőrzetnyíró az orr és fül szőrzetének eltávolításához és a pajesz kiigazításához, hypoallergén rozsdamentes kések, cserélhető vágófejek: vágófej az orr- és fülszőrzet ny Teljes leírás >

Termékleírás

Mini szőrzetnyíró az orr és fül szőrzetének eltávolításához és a pajesz kiigazításához, hypoallergén rozsdamentes kések, cserélhető vágófejek: vágófej az orr- és fülszőrzet nyírásához, vágófej a pajesz és a nyak szőrzetének nyírásához. 100%-ban vízálló készülék, így elmosható, ezáltal könnyen tisztítható. Megvilágítja a vágni kívánt területet, így garantálja a tökéletes eredményt. Teleszkópos rendszer: 2 vágási szint, rögzíthető vágási szint és kijelző, kompakt tároló a fej és a tartozékok számára.

Gyártó
Solac

Az olcsó.hu Solac CP 7302 hajnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac CP 7302 hajnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.