Rowenta TN5040D4 Wet & Dry Precision hajvágó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Típus: Haj-arc és testszőrzetnyíró, Wet & Dry: zuhany alatti használat, Multifunkciós használat: haj - arc- és testszőrzetnyíró, Titánium penge, Precíz és könnyed vágáshossz beállít Teljes leírás >

Termékleírás

Típus: Haj-arc és testszőrzetnyíró, Wet & Dry: zuhany alatti használat, Multifunkciós használat: haj - arc- és testszőrzetnyíró, Titánium penge, Precíz és könnyed vágáshossz beállítás, Teljes egészében mosható: könnyű tisztítás és maximális higiéna, Tartozékok száma: 3, Tökéletes biztonság: a beállított vágáshossz nem módosulhat hajvágás közben, Vágáshossz: 3-tól 28mm-ig, tartozék nélkül 1mm, Pontos és könnyű vágáshossz beállítás, Fésűk/tartozékok a hajnyíráshoz: 2 fésű és 8 pozíció, Speciális szakállnyíró tartozék : 0,5-től 2,5 mm-ig, Penge: Titánium: kivételes minőség és vágásprecizítás, Speciális Precision Titanium penge a vágás tökéletesítéséhez, a részletek kiigazításához és szakállnyíráshoz, Akkumulátorról működtetés: 40 perc.

Gyártó
Rowenta
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Rowenta TN5040D4 Wet & Dry Precision hajvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Rowenta TN5040D4 Wet & Dry Precision hajvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.