Rowenta Structure Wet&Dry TN3310 szakállnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Wet&Dry rendszer - zihanyzás közbeni használat, pontos eredmény, könnyű használat, magas minőségű önélező nemesacél és titám vágópenge, akár 45 perc vezeték nélküli használat, nag Teljes leírás >

Termékleírás

Wet&Dry rendszer - zihanyzás közbeni használat, pontos eredmény, könnyű használat, magas minőségű önélező nemesacél és titám vágópenge, akár 45 perc vezeték nélküli használat, nagyon tartós motor, egyedi szakállnyíró feltét - 7 pozíció (1,5-14 mm), feltét nélkül 1 mm, tároló és töltőállvány a nagyobb kényelem érdekében.

Gyártó
Rowenta
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Rowenta Structure Wet&Dry TN3310 szakállnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Rowenta Structure Wet&Dry TN3310 szakállnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.