Remington HC5880 hajvágógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Paraméterek, termékleírás - Remington HC5880 A Virtually Indestructible (gyakorlatilag elpusztíthatatlan) hajvágó a Remington eddigi legerősebb hajvágója. Ennek az otthoni használatra ideáli Teljes leírás >

Termékleírás

Paraméterek, termékleírás - Remington HC5880
A Virtually Indestructible (gyakorlatilag elpusztíthatatlan) hajvágó a Remington eddigi legerősebb hajvágója. Ennek az otthoni használatra ideális, magas felszereltségű, prémium kategóriás hajvágó készletnek a megtervezése során az erő és a tartósság volt a fő szempont. A vágást egy erős, magas nyomatékú motor teszi könnyűvé, vágási funkcionalitása rendkívüli, a strapabíró design ellenáll a leejtésnek, ütéseknek, és eséseknek. A Dual Lithium akkumulátor akár 120 percig tartó nagy teljesítményt nyújt. Ha ez nem lenne elég, a japán rozsdamentes acél pengék kiváló vágási teljesítményt és professzionális külsőt biztosítanak a készüléknek. Pontosságával, és teljesítmény tekintetében az Indestructible hajvágó másodpercenkénti 350 milliméteres vágási sebességével egy vágással a többi gép előtt jár. Ez a professzionális teljesítményű és gyakorlatilag elpusztíthatatlan hajvágó a napellenzőkben, szélvédőkben és nagy teljesítményű szerszámokban megtalálható anyagokból készül, így jól tűri a hosszú távú rendszeres használatot, és mindvégig a legjobb teljesítményt nyújtja. Termékjellemzők:
Nagy nyomatékkal rendelkező motor
Professzionális vágási teljesítmény (350mm/s)
Precíziós pengék
Ellenálló polikarbonát ház
Hálózati vagy akkumulátoros üzemmód
Dual Lítium akkumulátor: 120 perc vezeték nélküli használati idő
4 órás töltési idő
Levehető penge sor
11 db különböző hosszúságú vezetőfésű toldat (1,5 - 25 mm)
Alacsony töltöttségi szintet-, és töltést jelző LED
Tároló táska
Mosható
Akasztó fül
Tisztító kefe
Olaj

Gyártó
Remington
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Remington HC5880 hajvágógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington HC5880 hajvágógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.