Philips QC5375 hajvágó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips QC5375/80 hajvágó egy különleges kontúrkövetővel lett kialakítva, kifejezetten a rendszeres hajvágáshoz fejlesztették ki. Még kezdők is tökéletesen használhatják! Ez a QC5375 Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips QC5375/80 hajvágó egy különleges kontúrkövetővel lett kialakítva, kifejezetten a rendszeres hajvágáshoz fejlesztették ki. Még kezdők is tökéletesen használhatják! Ez a QC5375 hajvágó 21 vágási magasságra ( 0,5 mm-től 21 mm-ig) állítható. A titán bevonatú pengéi a kivételes teljesítményt garantálnak. A tisztításához egyszerűen csak fel kell nyitnia a fejét, és a tisztítókefével eltávolíthatja a levágott hajat. Használható vezeték nélküli és vezetékes üzemmódban is, ez a Philips QC5375/80 hajvágó kínál 8 óra töltéssel 60 perces üzemidőre képes. A QC5375-t tároló táskájával bárhová magával viheti!

Gyártó
Philips
Áramellátás
Akkumulátoros Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Philips QC5375 hajvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips QC5375 hajvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.