Panasonic ER-GB40-A503 haj- és szakállvágó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A 45 fokban döntött pengék biztosítják a precíz vágást, Pengék eltávolítása nélkül is mosható, Könnyen feltölthető, Könnyen tárolható, 19 vágási fokozat (0,510 mm), Vízálló, 15 Teljes leírás >

Termékleírás

A 45 fokban döntött pengék biztosítják a precíz vágást, Pengék eltávolítása nélkül is mosható, Könnyen feltölthető, Könnyen tárolható, 19 vágási fokozat (0,510 mm), Vízálló, 15 óra töltési idő, Egy feltöltéssel körülbelül 50 percig használható, Méretek:

Gyártó
Panasonic
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Panasonic ER-GB40-A503 haj- és szakállvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic ER-GB40-A503 haj- és szakállvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.