PANASONIC ER-GS60-S503 Hajnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Panasonic ER GS60 S503 HajnyíróA Panasonic ER GS60 S503 Hajnyíró kívánlóan alkalmas a szakáll vagy a haj formázására. A hajvágó 100%-ban vízálló tehát kényelmesen vághat vele nedvesen Teljes leírás >

Termékleírás

Panasonic ER GS60 S503 HajnyíróA Panasonic ER GS60 S503 Hajnyíró kívánlóan alkalmas a szakáll vagy a haj formázására. A hajvágó 100%-ban vízálló tehát kényelmesen vághat vele nedvesen és szárazon is. 1–10 mm- es hosszúsági beállításra van lehetősége. Rozsdamentes acél pengéi biztosítják a kívánló vágási teljesítményt.

Gyártó
Panasonic
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu PANASONIC ER-GS60-S503 Hajnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PANASONIC ER-GS60-S503 Hajnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.