Moser 1574 Classic A szakállvágógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Moser 1574 Classic A akku/ hálózatos hajnyírógép. A készülék kiválóan alkalmas haj és szakáll vágásra. Vágófej szélessége: 30mm Típus: Akkumulátorról és hálózatról is működik. Teljes leírás >

Termékleírás

Moser 1574 Classic A akku/ hálózatos hajnyírógép. A készülék kiválóan alkalmas haj és szakáll vágásra. Vágófej szélessége: 30mm Típus: Akkumulátorról és hálózatról is működik. Méret : 165 x 38 x 33 mm Meghajtás: DC motor 12 V, 6,000 rpm Súly: 150 gr. A toldófésűt 7 pontban 2-21mm-között lehet állítani.

Gyártó
Moser
Áramellátás
Akkumulátoros Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Moser 1574 Classic A szakállvágógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Moser 1574 Classic A szakállvágógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.