Babyliss E867E WTech Akkumulátoros borotva és


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

W-Tech szabadalmaztatott innovatív technológia, Ergonómikus új design, kényelmes használat, Rozsdamentes acél kések: 3D elektrokémiai élezés, kivételes vágási teljesítmény, Flexibilis f Teljes leírás >

Termékleírás

W-Tech szabadalmaztatott innovatív technológia, Ergonómikus új design, kényelmes használat, Rozsdamentes acél kések: 3D elektrokémiai élezés, kivételes vágási teljesítmény, Flexibilis fej (25°) az arc körvonalainak pontos követéséhez, nagy pontosság és optimális kényelem, Borotvafej, tökélestesen alkalmazkodik az arc körvonalaihoz, ezáltal az eredmény éles és pontos vágás, A védelmet nyújtó vezetőfésű kivehető a könnyű tisztántarthatóság érdekében, 24 vágáshossz beállítási lehetőség: 0.4 to 5mm. Vezeték nélküli használat: 45 perc. Kiegészíítők: tisztító kefe, fésű olaj.

Gyártó
Babyliss
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Babyliss E867E WTech Akkumulátoros borotva és szakállvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babyliss E867E WTech Akkumulátoros borotva és szakállvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.