Valera Swiss Light 5300 Avant hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrakönnyű professzionális hajszárító, hosszú élettartamú DC motorral és iongenerátorral, 6 fokozatú légáramlás/hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal. A csuklós kivehet Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrakönnyű professzionális hajszárító, hosszú élettartamú DC motorral és iongenerátorral, 6 fokozatú légáramlás/hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal.

A csuklós kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást.

Akasztógyűrűjévelkönnyen tárolható függő helyzetben is. Az extravékony szűkítő fejjelmég jobban koncentrálható a légáramlás. A SuperFlex kábel 3 méteres, így professzionális környezetben is kényelmesen használható. Ergonómikus kapcsolóival egyszerűen szabályozható a légáramlás és a hőmérséklet.

Az 1800 W-os teljesítményhez erős légáram párosul, mindemellett súlya csupán 370 gr.

A készülék professzionális felhasználásra készült, svájcban gyártott minőségi termék 3 év garanciával.

Az iongenerátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondícionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

A turmalin egy egyedülálló elektromos tulajdonságokkal bíró ásványi anyag. Az ionos turmalin technológiával rendelkező Valera készülékekturmalinnal bevont elemei magas hőmérséklet hatására, elektrosztatikusan feltöltődnek és (természetes módon) ionokat bocsátanak ki magukból. Az iongenerátoros és turmalinos készülékek 50%-al több ion kibocsájtásraképesek.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az továbbtartja meg színét.

Az erős motor rendkívül csendes működésű. A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék.

Az egyedülállóan biztonságos speciálishullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valaminthosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

Az ultrakönnyű DC-Pro motorok az egyenáramú motorok legújabb generációját képviselik. A Valera professzionális hajszárítóikülönleges légtechnológiájúnak köszönhetően, a DC-Pro motorok erősebb légáramot képesek előállítani. Az új fejlesztésű DC-Pro motorok nem csak kiváló teljesítményűkkel nyújtanak kiemelkedőt, hanem sokkal tartósabbak is a hagyományos motorokhoz képest. Akár 800 üzemórára is képesek

Gyártó
VALERA
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Valera Swiss Light 5300 Avant hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Valera Swiss Light 5300 Avant hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.