Solis Swiss Perfection Superlight hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Solis Swiss Perfection Superlight &ndash A tökéletes hajszárító Svájcban készül, a legkönnyebb Solis hajszárító! (442HT) A SOLIS SWISS PERFECTION &ndash nem csak név, hanem ígéret is Önn Teljes leírás >

Termékleírás

Solis Swiss Perfection Superlight &ndash A tökéletes hajszárító Svájcban készül, a legkönnyebb Solis hajszárító! (442HT)
A SOLIS SWISS PERFECTION &ndash nem csak név, hanem ígéret is Önnek!, Svájcban saját gyárunkban készült hajszárítóink a világ legjobbjai közé tartoznak, bizonyítja mindezt több, mint 82 év tapasztalata 1933 óta és a számos győztes teszt és értékelés .
Teljesítmény: 1800 Watt
Mindössze 420 g súly, így jóval könnyebb, mint más hasonló tudású hajszárítók
Nagyobb légnyomás és több levegőkifúvás, mint a hasonló hajszárítóknál
Tourmaline + Ceramic + ION technológia (Csökkenti az elektrosztatikus töltést, nem száll a haj a szárítás után)
Ergonómikus markolat
Erős DC motor
Több sebesség és melegítési fokozat
Hideglevegő befúvás gomb
Kivehető haj szűrő
Túlmelegedés elleni védelem
Hajformázó fúvóka
Teljesítmény: 1800 W
DC motor
Súly: 420 g
(Made in Switzerland)

Gyártó
Solis
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Solis Swiss Perfection Superlight hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solis Swiss Perfection Superlight hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.