Remington D5801 Easy Cord hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Remington D5801 Easy Cord hajszárító a teljesítmény és a praktikum tökéletes kombinációja. Az okos behúzható kábel azt jelenti, hogy kiválaszthatja a kívánt kábelhosszt, és a szárí Teljes leírás >

Termékleírás

A Remington D5801 Easy Cord hajszárító a teljesítmény és a praktikum tökéletes kombinációja. Az okos behúzható kábel azt jelenti, hogy kiválaszthatja a kívánt kábelhosszt, és a szárító egyszerű tárolását is biztosítja. A hálószobában vagy a fürdőben idétlenül összegabalyodott kábelek már mind múlté.

Ez az erőteljes hajszárító nagy teljesítményű 2100 wattos motorral büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy hajad pillanatok alatt tökéletesen elkészüljön. Három hőmérséklet és két sebesség beállítással rugalmasan és tökéletes irányítással száríthatod fürtjeid, míg a hideg levegő fújó funkció segít belőni a frizurát, ami ezután sokáig úgy is marad.

Teljesítmény: 2100 W
Beépített ionos kerámia betét egyenletes hőmérsékletet biztosít
A kábel gombnyomásra automatikusan visszahúzódik
3 hőmérséklet -, 2 sebességfokozat
Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra
Szűkítő fej a pontosabb szárításhoz
A levegőbemenetnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható

Gyártó
Remington
Teljesítmény
2100 W

Az olcsó.hu Remington D5801 Easy Cord hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington D5801 Easy Cord hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.