Remington D3711 hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Remington D3711 Dual Turbo hajszárító szuper gyorsan szárítja hajad kivételes, 2200 wattos motorjának köszönhetően. Egy helyett két ventilátorral, és egy turbo funkcióval rendelkezik, a Teljes leírás >

Termékleírás

A Remington D3711 Dual Turbo hajszárító szuper gyorsan szárítja hajad kivételes, 2200 wattos motorjának köszönhetően. Egy helyett két ventilátorral, és egy turbo funkcióval rendelkezik, a leggyorsabb, legtökéletesebb hajszárítási eredmény érdekében! Bármilyen stílust is választasz, a Remington Dual Turbo hajszárító a tökéletes eszköz. A fényes, sima hajért válaszd a szűkítőfej kiegészítőt. Ha struktúrát kívánsz adni hajadnak, vagy dúsabbá tennéd pompás természetes fürtjeid, akkor válaszd a diffúzor kiegészítőt. A három hőmérséklet, és két sebesség beállítás segítségével a haj hosszának és típusának megfelelően teljesen a kezedben van az irányítás. 30 % -kal gyorsabb hajszárítás* Teljesítmény: 2200 W Nagy nyomatékkal rendelkező motor Ionizációs technika a selymes, lágy hajért 2 turbó ventilátor 3 hőmérséklet -, 2 sebességfokozat Turbó beállítási lehetőség Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra Szűkítő fej Diffúzor Akasztófül Mindezen felül a Dual Turbo hajszárító ionos kondicionálással büszkélkedhet, amely segít a hajat gubancok nélkül, statikus töltés mentesen extrém simává és bársonyossá varázsolni. A hideglevegő fújás segítségével pedig a kialakított frizurát fixálni tudjuk.

Gyártó
Remington
Teljesítmény
2200 W

Az olcsó.hu Remington D3711 hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington D3711 hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.