Remington D3710 hajszárító, 2200 W


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

30%-kal gyorsabb hajszárítás (összehasonlítva az előző Remington Turbo hajszárítóval), Teljesítmény: 2200 W, Nagy nyomatékkal rendelkező motor, Ionizációs technika a selymes, lágy hajé Teljes leírás >

Termékleírás

30%-kal gyorsabb hajszárítás (összehasonlítva az előző Remington Turbo hajszárítóval), Teljesítmény: 2200 W, Nagy nyomatékkal rendelkező motor, Ionizációs technika a selymes, lágy hajért, 2 turbo ventilátor, 3 hőmérséklet -, 2 sebességfokozat, Turbo beállítási lehetőség, Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra, Akasztófül, Szűkítő fej, Diffúzor, 1,8 méteresen kábel.

Gyártó
Remington
Teljesítmény
2200 W

Az olcsó.hu Remington D3710 hajszárító, 2200 W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington D3710 hajszárító, 2200 W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.