PHILIPS Soin Expert HP8260/00 Hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a Soin Expert HP8260/00 hajszárító 2300 wattos teljesítményre képes. Az Soin Expert HP8260/00 EHD technológiájának köszönhetően haját a lehető legjobb körülményekkel kezelheti. Egy t Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a Soin Expert HP8260/00 hajszárító 2300 wattos teljesítményre képes. Az Soin Expert HP8260/00 EHD technológiájának köszönhetően haját a lehető legjobb körülményekkel kezelheti. Egy tökéletes hőelosztású kifúvó rendszerrel rendelkezik ez a modell, mely védelmet nyújt a hajnak. Thermoprotect funkciója biztosítja. hogy hajának mindig a megfelelő szárítási hőmérséklet álljon a rendelkezésére. A HP8260/00 ionos és kerámia bevonatai tökéletesen csökkentik a statikus elektromosságot, a kócok kialakulását és a haj kiszáradását.
Általános információk Teljesítmény (Watt) 2300
Típus hajszárító
Hideglevegő pozíció Igen
Kerámia technológia Igen
Ionic tenchnológia Igen
Egyéb funkciók Thermoprotect
Ergonómia Fogantyú Igen
Akasztó gyűrű Igen
Egyéb információk Tartozékok koncentrátor cső (8 mm), elosztó

Gyártó
Philips
Teljesítmény
2300 W

Az olcsó.hu PHILIPS Soin Expert HP8260/00 Hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS Soin Expert HP8260/00 Hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.