PHILIPS BHD 282/00 DryCare Hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ergonomikus kialakítású Philips BHD 282/00 DryCare Hajszárító ionos ápolásának köszönhetően még ragyogóbbá és simábbá varázsolja haját. A hajszárító 3 hőfok- és 2 sebességbe Teljes leírás >

Termékleírás

Az ergonomikus kialakítású Philips BHD 282/00 DryCare Hajszárító ionos ápolásának köszönhetően még ragyogóbbá és simábbá varázsolja haját. A hajszárító 3 hőfok- és 2 sebességbeállítással, illetve hideglevegős funkcióval is rendelkezik. A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás gondoskodik az optimális szárítási hőmérsékletről.

Gyártó
Philips

Az olcsó.hu PHILIPS BHD 282/00 DryCare Hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS BHD 282/00 DryCare Hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.