PHILIPS BHD 177/00 DryCare Pro Hajszárító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips DryCare Pro hajszárító négyszer több negatív töltésű iont bocsát ki, mint más hajszárítók, aminek eredményeképp még ragyogóbb és simább lesz a haj. A hajszárító 6 válas Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips DryCare Pro hajszárító négyszer több negatív töltésű iont bocsát ki, mint más hajszárítók, aminek eredményeképp még ragyogóbb és simább lesz a haj. A hajszárító 6 választható hőmérséklet- és sebességfokozattal, illetve hideglevegős funkcióval is rendelkezik. A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás gondoskodik az optimális szárítási hőmérsékletről.

Gyártó
Philips

Az olcsó.hu PHILIPS BHD 177/00 DryCare Pro Hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS BHD 177/00 DryCare Pro Hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.