Imetec 11088 Bellissima Revolution Dryer BHD1 1


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Imetec hajszárítóval rendkívül egyszerű lesz frizurája megformázása és rögzítése. A forradalmian új hajszárító szabadalmaztatott forgó fújással rendelkezik ami által a hajgyöker Teljes leírás >

Termékleírás

Az Imetec hajszárítóval rendkívül egyszerű lesz frizurája megformázása és rögzítése. A forradalmian új hajszárító szabadalmaztatott forgó fújással rendelkezik ami által a hajgyökerek gyorsabban száradnak miközben hidratálja a hajvégeket. A hajszárító 8 sebesség és hőmérséklet fokozattal rendelkezik.

Gyártó
Imetec

Az olcsó.hu Imetec 11088 Bellissima Revolution Dryer BHD1 1 hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Imetec 11088 Bellissima Revolution Dryer BHD1 1 hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.