Grundig Hajszárító, HD 6080, 2200 W(860433)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ionic funkció Gazdaságos mód és erős fokozat 3 hőmérséklet fokozat és hideg fújás A HD 6080 hajszárító különleges, ionos technológiával rendelkezik, ami a hajszálak tartós vitalitás Teljes leírás >

Termékleírás

Ionic funkció Gazdaságos mód és erős fokozat 3 hőmérséklet fokozat és hideg fújás A HD 6080 hajszárító különleges, ionos technológiával rendelkezik, ami a hajszálak tartós vitalitásáról gondoskodik. A készülék által előállított negatív ionok semlegesítik a haj pozitívan töltött ionjait. Így a haj antisztatikus lesz, vitalitást kap és rugalmas lesz. Ezáltal jobban és könnyebben lehet formázni. Az egyes vízcseppek apró részecskékre hullanak szét. Ezzel a módszerrel a hajat kíméletesbben és gyorsabban lehet szárítani. Rugalmasabbá válik és egészséges fényt kap. Jellemzők 3 hőmérséklet fokozat: Enyhe fokozat, környezetkímélő energiatakarékos beállítás Gazdaságos mód és erős fokozat A hideg fokozat rögzíti és stabilizálja a hajat Ionic funkció Túlhevülés elleni védelem Levehető légáteresztő szűrő Vékony formázó fúvóka Vezeték akasztó füllel. Műszaki adatok Fúvóka fokozat: 2 Fűtő fokozat: 3 Teljesítmény: 2200 W Üzemi feszültség: 230 - 240 V/50 Hz Szállítás tartalma Hajszárító Formázó fúvóka Használati útmutató.

Gyártó
Grundig
Teljesítmény
2200 W

Az olcsó.hu Grundig Hajszárító, HD 6080, 2200 W(860433) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Grundig Hajszárító, HD 6080, 2200 W(860433) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.