Collexia Dupla Ventillátoros Professzionális


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A világ egyik leghatékonyabb professzionális hajszárítója!!! Mindent tud amit egy igazán jó hajszárítónak tudnia kell: - Dupla ventilátorával és hihetetlenül erős motorjával időt spór Teljes leírás >

Termékleírás

A világ egyik leghatékonyabb professzionális hajszárítója!!! Mindent tud amit egy igazán jó hajszárítónak tudnia kell: - Dupla ventilátorával és hihetetlenül erős motorjával időt spórolhat meg és több vendéget fogadhat amivel nőhet a bevétele. Számítások alapján már az első hónapban behozhatja az árát!!! Termék leírás - Ultrakompakt kivitel: 17 cm, 515 gramm ami a professzionális hajszárítóknál nagyon jónak mondható! - Speciális AC-motor (2000 watt) - A világ legvékonyabb szűkítője a tökéletes hajformázásért, 2,6 mm átmérővel - Exkluzív technológia: ventilátoros motorlégsebesség: 233 km/h A hajszárítók közül messze a legtöbb légsebességet tudja. Más gyártóké bőven 160km/h alatt van. - 2in1 diffúzor és szűkítő: kozmetikai hajkezelés (opció)

Teljesítmény
2000 W

Az olcsó.hu Collexia Dupla Ventillátoros Professzionális Hajszárító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Collexia Dupla Ventillátoros Professzionális Hajszárító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.