Valera Swiss'X Logica Hajvasaló


19.800 Ft -tól

Professzionális elektromos hajsimító Kerámia és turmalin bevonatú hajkisimító rugalmas billenő simító lapokkal. A készülék professzionális felhasználásra készült. Az ötrétegű tart Teljes leírás >

Termékleírás

Professzionális elektromos hajsimító Kerámia és turmalin bevonatú hajkisimító rugalmas billenő simító lapokkal. A készülék professzionális felhasználásra készült. Az ötrétegű tartós kerámia bevonat lehetővé teszi, hogy a haj könnyebben és egyenletesebben csússzon a lapok között, elősegítve ezzel a szabályozott és kiszámítható hőeloszlást. A turmalinnal bevont simítólapok hő hatására, természetes módon, negatív ionokat bocsájtanak ki, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához. A rugalmas billenő simítólapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb érintkezést biztosítják, így az mindig a megfelelő módon kerül a simítólapok közé. Alkalmas a haj simításához és göndörítéséhez is. A hideg végeknek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is simítható, a simító végek összeszorításával, anélkül, hogy az megégetné az ujjunkat. Pontosan és folyamatosan szabályozható simítólap hőmérséklet (80C - 230 C). Ultra gyors 20 másodperces, elektronikusan állítható felfűtés akár 230 C hőmérsékletig Univerzális feszültség (110-240 V) hálózaton is használható, így ideális utazáshoz is. A termo hőszigetelt szilikonos védősapkával a használat utáni, biztonságos és azonnali tárolás megoldható. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között is.

Gyártó
VALERA

Az olcsó.hu Valera Swiss'X Logica Hajvasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Valera Swiss'X Logica Hajvasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások