Sencor SHI 782GR Hajvasaló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tourmaline technológia kerámiával kombinálva, így a haj könnyen csúszik a vasalófelületen, Fokozatosan állítható hőmérséklet minden hajtípusra (120 - 230° C), Slim Design ideális hajf Teljes leírás >

Termékleírás

Tourmaline technológia kerámiával kombinálva, így a haj könnyen csúszik a vasalófelületen, Fokozatosan állítható hőmérséklet minden hajtípusra (120 - 230° C), Slim Design ideális hajfürtök formázására, Ultrakönnyű konstrukció, Pirosan kivilágított hőszabályzó, 360°-ban elfordítható hálózati kábel, így megakadályozza az összegabalyodást Hajvasaló felületek mérete: 90 x 21 mm, Fogyasztás: 35 W, Méret (hosszúság x mélység x magasság): 318 x 30 x 35 mm, Tömeg: 230 g.

Gyártó
Sencor

Az olcsó.hu Sencor SHI 782GR Hajvasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sencor SHI 782GR Hajvasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.