Remington S 6280 Stylist tripla hullámú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A tripla hullámú lapok segítségével laza, hullámos loknikat kreálhatunk. Négyszeres védelem: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok, maximális Teljes leírás >

Termékleírás

A tripla hullámú lapok segítségével laza, hullámos loknikat kreálhatunk. Négyszeres védelem: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok, maximális hőmérséklet: 210C, változtatható hőmérséklet beállítási lehetőség, félperces, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után, automatikus feszültségilleszkedés, körbeforgó vezeték.

Gyártó
Remington

Az olcsó.hu Remington S 6280 Stylist tripla hullámú hajformázó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington S 6280 Stylist tripla hullámú hajformázó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.